Image
Image Image Image Image Image Image Image
 
Image

    Moralitatea unei persoane, este reprezentata de comportamentul acesteia in societate, sau mai precis, de modul in care respecta principiile morale ale societatii in care traieste. Fidelitatea conjugala, sau fidelitatea partenerilor ce formeaza un cuplu este destul de des pusa sub semnul intrebarii de unul dintre parteneri. De obicei suspiciunea de infidelitate apare fara nicio dovada clara. Niste zvonuri sau susoteli auzite la colegi ori prieteni, sunt uneori suficiente ca imaginatia sa o ia razna, iar in mintea persoanei implicate sa apara tot felul de scenarii.
   Framantarile si noptiile nelinistite care urmeaza, teama de reactia partenerului la o confruntare cu acuzatia de infidelitate, faptul ca langa dvs. se poate afla o persoana in care nu mai puteti avea incredere, va conduce foarte curand, la racirea relatiei si mai apoi la destramarea ei.
   Un mariaj fericit, o relatie reusita, nu poate exista decat in conditii de transparenta totala si incredere.
   Asadar, cum puteti infirma sau confirma suspiciunile dvs. fara sa riscati sa afectati sentimental partenerul, asa cum s-ar intampla daca l-ati confrunta direct cu acuzatiile care s-au format in mintea dvs ?
   Simplu, uitati de zvonuri, semne sau indicii, renuntati la scenarii si obtineti DOVADA !  Cum puteti obtine dovada incontenstabila ?  Apelati la noi, fiindca avem multe modalitati de a va ajuta sa obtineti aceasta dovada. Va asteptam pentru o consultatie gratuita despre aceste posibilitati si modul in care va putem ajuta sa confirmati sau infirmati temerile dvs.

Image
Image

Image 1. Cum este asigurata confidentialitatea investigatiei ?
   Cofidentialitatea investigatiei este garantata in primul
rand de Legea 329 / 2003, unde conform art. 1 alin.(3): "Informatiile obtinute in urma activitatilor desfasurate de detectivul particular sunt destinate exclusiv clientului (...)

Image

Image

Image POLITIA ROMANA face parte din MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR si este institutia specializata a statului, care exercita atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a propietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, respectarea ordinii (...)

Image

Image SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII
   Ghid de autoprotectie
Ghid practic de protectie a informatiilor clasificate, navigare sigura pe internet, semnalarea unui posibil risc terorist (...)
   Semnaleaza suspiciuni
Cetatenii pot semnala situatii suspecte a genera actiuni teroriste. Activitatea operatorilor are caracter (...)

Image

Image

ACASA   PROTECTIE   LITIGII   SOLVABILITATE   MORALITATE   CONTACT